Howdy, Stranger!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!

In this Discussion

osTicket v1.10 (stable) and Maintenance Release v1.9.15 are now available! Go get it now

Ticket thread messed up in customer view

Hi there,

I've got a strange issue in customers view of the ticket thread. At some point, new messages start to be displayed in thin columns (see attached screenshot). First 5 entries in the thread are displayed correctly and then the next one is messed up. Will be grateful for any ideas what is going on there...

Thanks,

Sergi
Tagged:

Comments

  • Please help us to help you by reading and following the posting guidelines located in this thread: Please read before requesting assistance.  The more information you give us the better we will be able to assist you. Thank you.

    Also, there are no screenshots

  • We look forward to you updating this thread with the rest of your server environment details and the screen shot that you mentioned.
  • Hello,

    I am sorry, I didn't provide you with more data. Attached is the screenshot with system info and an issue itself again.

    The suspect is the procedure that pipes e-mail message into ticket thread. If the message was sent from outlook as html with emoticon inside, it looks osticket for some reason cut the message right on the emoticon living <div> tag unclosed. The rest of the messages are nested in this unclosed <div>.

    Thank you,

    Sergi
    imageimage
    system.PNG
    940 x 758 - 51K
    ticket thread layout.PNG
    819 x 529 - 19K
  • First thing I would recommend that you download the actual stable from osTicket.com/downloads and install that over whatever version of the code you are running right now from git.
  • When you have updated your installation with the stable release from osticket.com this issue report could point you out, how to enable support for 4-byte characters (for example emoticons). A little database modification and some files changes are necessary..
  • I had another thought... what web browser(s) are you using and have you tried a different one?
  • Thank you for the hints. We tried different browsers - the problem exists in every one of them. OsTicket was installed with Softaculous - version 1.10, I believe there was one file then changed from git that causes displaying version 1.8-git.
  • Then we are back to: "First thing I would recommend that you download the actual stable from osTicket.com/downloads and install that over whatever version of the code you are running right now from git."
Sign In or Register to comment.